Ba da, am decizia judecatoreasca
"acum 40 minute | intrebcenustiu explică (pentru darrio2007):
Ba da, am decizia judecatoreasca"
definitiva si irevocabila?!?
si eu am castigat o contestatie la o amenda pentru NICI O tulburare a linistii publice, dar muiulitianul nu vroia sa mai sun la 112 cand eram hartuit, pentru ca sunasem toata ziua, PE BUNA DREPTATE
dupa care politia a facut recurs, FARA NICI UN MOTIV **TEMEINIC** si au castigat
In primul rand mergi la banca sa vezi pentru ce este acea poprire.
Trebuie sa vezi cine a depus la la banca titlul executoriu si apoi faci o plangere prealabila la aceia. Daca nu iti rezolva problema in 30 de zile faci actiune in instanta.
Daca este amenda, depune la banca o cerere in scris precum ca amenda a fost anulata, desi nu cred ca cei de la banca sa intreprinda ceva, deoarece ei au primit titlu executoriu si nu-l pot anula ei.
E posibil ca la cei care ti-au dat amenda sa nu fi ajuns hotararea judecatoreasca.
Daca intampini greutati putem tine lgatura in privat.
Procesul in apel nu se putea desfasura in lipsa, cum zice ZUZU. Trebuia sa primesti citatie cu actiunea de apel si apoi hotararea definitiva.
Daca nu ai primit citatie de chemare in judecata in apel sau recurs si nu a primit nici hotararea instantei dupa incheierea apelului poate face Contestatie in anulare: art. 217, pct.1 Cod civil.
Daca este un titlu executoriu la banca poti sa-l ataci in instanta.
andreiscripcaru întreabă: