anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Apartament luxos departe de locul de munca sau apartament modest aproape de locul de munca?

Diferenta dintre apartamente consta in confort si distanta parcursa pana la locul de munca.

Daca aleg lux atunci voi ramane mereu dependent de transportul in comun.
Daca aleg modestie atunci voi parcurge zilnic 30 de minute pe jos pana la locul de munca.

Luxul ma forteaza sa merg 3 ore cu STB-ul pe cand modestia ma impinge doar la 30 de minute de mers pe jos.

TU CE ALEGI?

Răspuns Câştigător
| Adrian5575 a răspuns:

Clar ca pe cel modest care e mai aproape. Daca stau 8-9 ore la munca, cu ce ma incalzeste ca am apartament luxos? In plus trebuie sa pierd si 3 ore pe drum pana acasa. In astea 3 ore pot sa fac multe, ma relaxez, dorm, sparg nuci etc.

12 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Eu cred ca te referi la a sta cu chirie in apartament de lux sau unul modest, nu ca ai sa iti cumperi unul de lux in Bucuresti si ai sa mergi la serviciu

suntserios
| suntserios a răspuns:

3 ore cu stb? Asta inseamna in alt oraș deja

| sierra1 a răspuns:

"Apartament luxos departe de locul de munca sau..."

hmmm, nu prea se leagă cu asta:

https://www.tpu.ro/......cumpar-cd/

| Frank51 a răspuns:

Nu as alege locație mai departe de 5 stații de centru.

| johnnny123 a răspuns:

100% aleg locatia mai buna. Cu ce ma incalzeste ca un apartament e mai mare si este mobilat mai frumos daca trebuie sa pierd 3 ore din viata in fiecare zi pe drum?

In plus, nu stiu ce intelegi tu prin "lux". Dupa mine, lux nu inseamna doar cum arata apartamentul pe interior, ci si ce vezi in jur atunci cand iesi din apartament. Adica locatia.

Daca ai amenajare "lux" pe interior, dar cand iesi din casa esti pe un camp cu gunoaie, ala nu e lux.

| alina2k18 a răspuns:

Zona o aleg laughing
Una e sa stai in lux in Drumul Gazarului-berceni si alta modest in primaveriiwinking

| Lioana a răspuns:

Pentru mine locatia e mai importantă decat luxul

| laSoledad a răspuns:

Pai si daca iei apartamentul modest, poti salva bani ca peste nspe ani sa iei o casa cu teren.

| SingleForOne a răspuns:

Apartamentul modest. Sentimentul de lux îl simt în fiecare zi, fiind mai aproape de multe zone importante din oraș, și posibil să ies mai ieftin, care acesta este un alt lux.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De obicei apartamentele de lux sunt mai degraba in zonele principale, iar cele modeste la periferie, desigur cu unele expcepții. Cât despre 3 ori zilnic, nu prea știu unde faci atât, doar daca faci naveta din afara orașului. Cu metroul poți ajunge intr-o oră practic oriunde. Deci 2 ore pe zi. Dar daca situatia e fix cum zici tu, aleg apartamentul modest. Cu mențiunea însă ca in realitate nu prea s-ar pune problema de 3 ore, deci aș miza pe apartamentul luxos, asta desigur in situatia ipotetica in care mi-aș permite. Nu de alta, dar acelui apartament ii crește valoare in timp si peste cativa ani îl vând cu cateva mii de euro in plus și imi iau o casă cu teren, spre exemplu. Nu că sunt eu iubitor de lux.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dormi altfel in lux? rolling on the floor Ca daca faci 3 ore pe drumuri si muncesti full-time nu e ca si cum ai avea timp sa te lafai in apartamentul ala,

| troleibuz a răspuns:

Eu nu mi-as lua un apartament luxos daca nu mi-as permite macar o masina sau o bicicleta modesta.