Sper ca glumesti! Se vede ca nu realizezi valoarea banului. Nici 200 000 mii de lei nu ajung 20 000 inseamna 4500 euro eu intr-un bar de 50 de persoane capacitate am dat acesti 200 de milioane lei vechi doar pe CATEVA canapele simple, nu de fite, nu de club! Si investitia totala a fost de 25 000 de euro adica 100 000 lei pentru un bar micut, alti prieteni au investit intre 200 000 - 250 000 lei pentru o cafenea mai maricica. Un club de noapte cu capacitate mare costa enorm de mult, da chiar si la tara intr-o comuna cu 20 000 de locuitori. Chiar daca gasesti o chirie mica sub 300 000 lei nu ai cum sa investesti! Gandeste-te ca un apartament costa 300 000 lei nemobilat... si mobilarea lui inca 70, 80 000 lei pentru 50 mp. Dar un club de sute de metrii patrati? Chiar si daca nu e fita, numai sistemul de sonorizare te costa cel mai ieftin dar cat de cat profesional vreo 10 000 lei adica 100 milioane lei vechi. Cu 20 000 lei nu faci afaceri, decat te duci la turci si iei cateva sute de perechi de blugi si ii vinzi in piata!
Chiria nu este foarte mare, undeva la 1000 euro o cladire mai mult decat suficent, aproape in centru orasului. Bugetul maxim e de 100000 euro.
La 10000 lei nu stiu ce sistem performant poti lua... tinand cont ca un sistem bose de 500W a costat 2700E si poti tine doar petreceri acasa.
Cred ca nici o boxa n-o cumperi cu banii astia, aparatura este extraordinar de scumpa (instalatia de sunet si cea de lumini). Asta daca vorbim de sunet adevarat ca daca nu iti iei o combina si gata, faci atmosfera ca la tara.
Apoi mai e chiria, onorariul dj-ului (cheltuiala zilnica), salarii, bautura (cheltuiala saptamanala daca nu zilnica), lumina, apa, amenajarile interioare, racordarea la reteaua de canalizare, spagile la primarie si la organele de control (care o sa se stranga zilnic in fata clubului), etc. Daca mai vrei si publicitate (fie si doar niste flyere in usi) deja te duci spre jumate de milion de dolari, si asta doar ca sa-l pui pe picioare.