Daca ai datorii mari, vinde. Dar ca inginer horticultor iti sugerez sa te orientezi catre repunerea lui in productie. Gandeste la faptul ca oricat ar fi criza de grea, oamenii au nevoie de mancare (grau, porumb, fructe, legume) ce poti tu cultiva pe terenul tau. Sunt culturi care nu necesita o investitie extraordinara pentru a scoate profit.
După părerea mea poţi să-l pui la vânzare chiar dacă e criză, dar e destul de posibil să rămâi cu el, să nu-l cumpere nimeni. Cred că eşti în acelaşi loc fie că îl pui acum, fie că îl pui când "ieşim din criză" la vânzare.
Posibil ca acesta perioada mai putin fasta din punct de vedere financira sa dureze ceva vreme...intre timp acest pamant va "consuma"adica va trebui sa dai bani dar in acelasi timp poate sa si produca insa cu multa munca si putin noroc pentru ca un factor important in aceasta activitate este VREMEA(timpul probabi). Ideal ar fi sa gasesti pe cineva dispus sa-l munceasca si sa primesti o cota din ceea ce produce(in arenda). Te mai sfatuiesc sa citesti o carte scrisa de Pavel Corut cu acest subiect...cauta pe net despre fratia creatorilor, poti gasi acolo anumite raspunsuri, cred.
Succes!
bPx69372TD întreabă:
anonim_4396 întreabă:
boghdi întreabă: