M-am exprimat gresit, voiam sa aflu daca bancile din Romania practica procedura asta si daca ofera card reader, nu sa-mi dea cineva de aici unul, daca asta ai inteles. Intrebarea era daca cineva are si de la ce banca.
Din ce cauza l-am gresit? Ai vreun motiv, sau e asa doar pentru ca asa vrei tu? Am explicat destul se clar.
În UK, desi încă mai exista și îți dă posibilitatea să te autentifici cu el, e un dispozitiv obsolet, acum poți sa te autentifici direct pe aplicație a băncii. Bănuiesc ca și în Ro e la fel.
Cheers
Se foloseste inca, mie mi s-a cerut sa il folosesc pentru a ma loga in Digital Banking, fara pasul asta nu pot folosi serviciul online banking de la banca, am vorbit si cu un consultant la telefon si mi-a confirmat ca asa e procedura - de aceea si intreb despre ele, ca imi trebuie unul, nu de curiozitate.
Am cerut deja dar dureaza prea mult pana ajunge in Romania, 10-14 zile lucratoare (luandu-ma dupa cat mi-a zis consultanta ca dureaza). De aceea voiam sa stiu daca pot obtine unul mai rapid de la o banca de aici.
Este ca și cum ai zice mi-am pierdut cardul, îmi împrumută cineva unul?
Ori te-ai născut ieri ori nu te duce capul deloc.
Pentru cel care mi-a dat ignore imediat dupa ce a comentat - Poate daca te ducea pe tine capul mai mult inainte sa imi scrii raspunsul asta, ai fi luat in calcul faptul ca am explicat in alt raspuns ca mi-am dat seama ca suna astfel desi voiam sa spun altceva, ca am scris intrebarea rapid si ca m-am exprimat gresit si ai fi vazut ca am clarificat ceea ce voiam sa spun. Explicatia asta se afla ca raspuns la comentariile celor de dinaintea ta. Degeaba subliniezi o greseala pe care deja o rectificasem inainte sa postezi tu un comentariu, e evident ca am priceput cum se intelege intrebarea dupa ce am recitit-o si am explicat ceea ce voiam sa spun. Ma intereseaza daca bancile din tara ofera serviciul asta. Si chiar si asa, care e greseala atat de mare? Am postat repede doar ca sa aflu raspunsul la intrebarea asta, daca are cineva dispozitivul ala. Erori de genul asta se intampla cand te grabesti, adica sa vrei sa spui ceva si sa o spui in asa fel incat sa se inteleaga ceva diferit, mai ales in scris. Sa vrei sa subliniezi faptul ca pe cineva nu duce capul pe baza a ce alegi tu sa iei in considerare din ceea ce spune, ignorand ceea ce a spus in intregime e lipsit de sens. Lasa optiunea de a raspunde celor carora le raspunzi la intrebari, mai ales daca le spui cat de destepti sunt.
Lasa optiumea de a raspunde celor carora le raspunzi la postari, mai ales daca aduci un argument cum ca nu-i duce capul. Sa se vada cat te duce pe tine spunand ceea ce spui.
Se poate intelege ca si cum am zis daca are cineva unul sa mi-l dea, dar se poate intelege si altfel, daca a primit cineva de la banca unul. Adica daca ofera bancile unul. In sensul asta intrebam. Ultima fraza am adaugat-o ca sa explic ca as avea nevoie de unul de la o banca din Ro, desi evident ca se poate intelege ca si cum as zice ca vreau de la cineva de aici dispozivul ala. De aia am zis ca am scris repede. Poate fi ca si cum ai spune asta, dar poate sa nu fie asa. Poti sa citesti asta cu mai multe intonatii. E o greseala minora pentru se poate interpreta in sensul in care vreau eu unul de la cineva de aici foarte usor, dar nu e singurul sens. Si daca eu cautam de la cineva unul, care era problema? Nu vrei tu sa mi-l fi imprumutat daca aveai asa ceva, e problema ta. Incercam sa obtin unul. Sau pentru ca ar fi cotravenit vreo regula TPU, cum ca n-as avea voie sa fac asta, tu esti asa deranjat? Lasa ca era intrebarea stearsa de admini, la restul cate incalca regulile comentezi ceva de genul asta? Ai incalcat tu alte 2 reguli cu raspunsul tau, nu raspunzi la intrebare, e conversationalist raspunsul tau si e jignitor. Nu poate fi asta.
Si daca vrei sa folosesti optiunea de ignorare pentru contul meu, de ce raspunzi la intrebarea mea, de ce postezi comentarii la poatarea mea, ca apoi imediat dupa ce postezi un raspuns sa-mi dai block? Nu vrei sa ai de-a face cu mine, foloseste optiunea de ignorare pentru contul meu si fa asta, nu posta la intrebarile mele, foloseste block-ul fara sa raspunzi la intrebarile mele, fara sa postezi comentarii, asta inseamna ca nu vrei sa ai de-a face cu mine. E penibil, tu imi dai block, tu nu vrei sa ai de-a face cu mine, dar tu imi trimiti un comentariu la postare. Fii fara contact cu mine, asa cum sugereaza ideea de block/ignorare a profilului. Vrei sa te vad, neaparat? Vrei sa aflu ca existi pe lumea asta? Nu ma intereseaza asa ceva.
boghdi întreabă: