Biserica satanista (prostie omeneasca) de fapt nu este nimic important in tara asta in care suntem deja condusi de oameni mai rai ca niste draci.(scuzati expresia). Cat despre beneficii..NU, nu ai niciun beneficiu este o prostie, te rogi la pereti oricum. iadul si raiul ti le faci cu mana ta pe pamant, dupa cum este si expresia "Nu poti culege daca nu ai semanat."
Cine ti-a spus tie ca satanistii se roaga? Nu confunda satanismul cu crestinismul. In satanism se pune accent pe dezvoltarea personala, iar satan este doar o metafora, nu un zeu caruia sa i te inchini
In primul rand tin sa-ti spun ca nue xista ''Biserica Satanista''. Exista Biserica Satanica oficiala, dar doar cea a Satanismului LeVayan, un cult ATEIC, nicidecum satanist. Aceasta biserica nu are sediu in Europa. Nu ai un beneficiu mai mare decat cel avut de enoriasi crestini de exemplu. Oricum, documenteaza-te inainte de a pune intrebari fara sens.
Era o simpa intrebare te aprinzi degeba, eu am pus intrebarea pentru ca citisem un articol despre asa ceva si ma intrebam de ce ar vrea lumea sa faca asta
Nu m-am aprins deloc). Ma deranjeaza insa semi-doctia.
De ce sunt adolescentii asa prosti oare, nu stiu...
Cand tu alegi sa faci parte dintr-un cult, in care tu esti invatata de mic/a ca este negativ, nu il vei percepe pozitiv, subconstientul tau nu il va percepe pozitiv, indiferent de ce spui tu, asa ca iti vei atrage foarte multe lucruri negative asupra ta, in ultima instanta nu conteaza daca crezi sau nu in ceva, conteaza cum ai fost tu invatat/a sa il percepi, chiar daca tu o sa ai impresia ca te simti bine, in adancul tau o sa apara sentimente de vinovatie si nesiguranta.
Poti crede in satanism/orice alt cult/religie vrei, doar daca scapi mai intai de perptiile induse de societatea in care ai crescut, altfel el nu va fi eficient pentru. tine, si nu va face decat sa te consume.
sorin8256 întreabă: