Daca toti am avea idei bune pentru afaceri de succes, crezi ca am sta sa ti le dam tie in loc sa devenim noi milionari?
Aici nu e vorba ca n-am avea bani din moment ce cu ajutorul Uniunii Europene putem crea afaceri de sute de mii de euro investitii fara sa contribuim noi cu vreun cent.
Baiatul meu a obtinut 40.000 Eu. in cteva luni pentru un plan de afaceri, fara pile.
A fost o sfaraiala cu startup -urile.
Stiu pe cineva care a luat 14.
Altul care lucra in banca si a vazut cat de usor se dau banii si-a dat demisia a luat 5 pe care apoi le-a vandut pe olx dupa aprobare.
A fost odata.Nu se mai dau.
Acum se dau cei 2000 E ajutor pentru firmele fara angajati si au reinviat masura 3 pentru cei care pot demonstra ca au avut pierderi mai mari de 30% in 2020 fata de 2019.Se dau cu dedicatii pentru ca plafonul maxim este 1.000.000 euro/firma.
Da, eu sincer ma gandesc la plantatii de pomi fructiferi.
Pentru idei de astea care implica muncile agricole poti accesa si fonduri europene.
Cu acei 10k ai putea sa cumperi pamantul si cu ce ai putea primi de la fonduri sa cumperi niste arbori si ceva echipamente ( un tractor nu e musai nou, echipamente pentru irigat, furtun, pompe, drujba, foarfeci de taiat crengi )
Nah e o idee.
Afacere cu crapat lemne eu cu prietenii mei facem afaceri cu crapat lemne la vecini si facem bani cu gramada.