| CatalinLaurentiu02 a întrebat:

Are cineva Întreprindere Familiară? Care sunt costurile lunare pentru minim (gen 2 ore pe cartea de munca la zi)?
As vrea mai multe detalii din partea voastră care cunoașteti.
Ca pe internet am citit cât de cât.
Merită sa îți faci? Suntem 3 in familie și vrem in construcții sa ne facem.

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Ca o mică adăugare pentru cealaltă întrebare a ta, nu văd rostul acestui contract dacă toți 3 o să fiți administratori în actele firmei de construcții. Pentru că sunt niște bani dați de pomană statului. Se merită să faci în cazul în care nu sunteți toți 3 administratori pentru că ceilalți ar însemna să muncească la negru.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim, mergi la primarie si intreaba i, ca vei avea nevoie de autorizatii de te saturi cate drumuri ai de facut la ei sa i ti aprobe.

| siriusblack98 a răspuns:

Eu i-am făcut cuiva un contract pe 2h în firma mea dar l-am încheiat anul trecut. Nu mai știu sigur dar cred că plăteam către stat undeva la 180 de lei lunar pentru acele 2h.

| siriusblack98 a răspuns (pentru siriusblack98):

Ca o mică adăugare pentru cealaltă întrebare a ta, nu văd rostul acestui contract dacă toți 3 o să fiți administratori în actele firmei de construcții. Pentru că sunt niște bani dați de pomană statului. Se merită să faci în cazul în care nu sunteți toți 3 administratori pentru că ceilalți ar însemna să muncească la negru.