| Membru112 a întrebat:

Are cineva o idee in ce sa investesc 2000 de lei? nu mlm nimic online, sa am macar 100 de lei venit lunar la inceput

3 răspunsuri:
| SonicAndrei a răspuns:

Eu îți dau 2 variante:
1) (asta depinde de tine și de loc) Îți iei o cameră de filmat Full HD cu care poți filma oameni. Poți face un film pe calculator (de exemplu cu Sony Vegas) și vinzi CD-ul cu 10 lei. Mai poți face documentare...

2) Poți începe să investești pentru o „afacere" foarte profitabilă, dar câștigul va fi peste câțiva ani. Te abonezi la filatelie (timbre), colecționezi timbrele într-un dosar (le păstrezi intacte), iar peste 10 ani vinzi un timbru cu 1000 lei. Am o cunoștință care are un timbru de vreo 20 de ani, care acum valorează vreo 11.000 Euro. Și are un album întreg. Astea le vinzi la poștă. filatelie.
Te va costa să zicem 20 de lei pe lună, dar eu cred că merită investiția. Știu că pare aiurea, dar te poți îmbogăți așa.

| danadanuzza a răspuns:

Sa investesti intr-un bar e o idee buna tata a investit intr-un bar 2000 pe an si ii iese profit 3000 pe luna.

| fany22 a răspuns:

Scuze,am vazut ca nu vrei nimic on line cu dar cu un 10$! si un card valabil on line...MLM ai vrea?