| Pantera2010 a întrebat:

Are vecinul meu niste probleme si anume el a dat la cineva ceva bani imprumut ca intre prieteni l-a ajutat ala nu a mai vrut sa ii dea banii(vecinu x prietenu y)x i-a tras lui y o palma deoarece mai era tupeist injura etc si x nu o mai suportat i-a dat o palma... ok y a mers a dat declaratie la politie ca ce s-a intamplat si x a luat o amenda de 200 de ron. y a facut contestatie ca de ce i-a dat numai amenda si vrea sa fie judecata l-a trecut la o lege in care este vorba de puscarie... ce i se poate intampla lui x? mersi

7 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

''x'' pentru fapta sa a fost amendat conform legilor in vigoare. Daca ''y'' nu este multumit de cele intamplate are dreptul in o anumita perioada de timp ca faca contestatie la organul de politie.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Aurelia a răspuns:

Dar pentru ce a mers sa faca declaratie la politie y? Pentru ca x i-a tras o palma?raised eyebrows

| Aurelia a răspuns:

Mi se pare ciudat ca o persoana sa se duca sa faca declaratie la politie doar fiindca a primit o palma de la cinevathinking Si mai ales ca politia i-a si luat amenda! Poate ca y a mai inventat si alte lucruri la politie de i s-a luat amenda lui x... Dar in orice caz, y trebuie sa aduca dovezi ca sa il bage la inchisoare pe x!

| geany_6563 a răspuns:

Stai far grija ca pentru o palma nu ajunge la puscarie eu l-am batut pe unu de l-am pus in coma si sunt in libertate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta da ecuatie...thinking