| Anonimabufnita a întrebat:

As avea nevoie de putin ajutor! Voiam sa imi fac un fshop adica un magazin pe Facebook. M-am interesat si am citit ceva de pe un site. Acolo scria ca e gratuit sa fac un magazin pe Facebook, am citit ce era in paranteza si acolo scria ca trebuie sau ceva de genu sa platesc 2.9% din fiecare coamnda + 30 de centi... Nu am o firma si nici un magazin online. Am vrut sa imi incep un mic magazin pe persoana fizica.

Chiar trebuie sa platesc asa cum scria in paranteza daca sunt persoana fizica?

Va rog sa ma ajutati sa inteleg, chiar as dori sa imi incep o mica afacere...

Va multumesc!

1 răspuns:
| MadalinMirelMacovei a răspuns:

Da, este adevărat că este gratuit să creezi un magazin pe Facebook, dar există anumite taxe asociate tranzacțiilor care se fac prin intermediul magazinului. Conform politicii Facebook privind taxele, se percepe 2, 9% din valoarea fiecărei comenzi plus o taxă fixă ​​de 30 de cenți SUA pentru a acoperi costurile de procesare a plăților. Aceste taxe se aplică tuturor tranzacțiilor, indiferent dacă sunteți o persoană fizică sau o companie.

Este important să rețineți că aceste taxe sunt similare cu cele percepute pe alte platforme populare de comerț electronic și sunt un preț comun pentru procesarea plăților online. Cu toate acestea, dacă vă gândiți să deschideți un magazin online, este important să luați în considerare aceste costuri împreună cu alte costuri asociate afacerii, cum ar fi costul produselor, transportul și depozitarea.

Pe scurt, dacă doriți să deschideți un magazin pe Facebook, va trebui să plătiți taxele menționate mai sus, dar aceste taxe sunt similare cu ceea ce se aplică alte platforme de comerț electronic. Cu toate acestea, este important să luați în considerare aceste costuri împreună cu alte costuri asociate afacerii, cum ar fi costul produselor, transportul și depozitarea înainte de a lua o decizie.