| FeelFor a întrebat:

As dori sa imi deschid un site. Am nevoie de niste pareri, mai exact despre ce sa fac acel site in conditiile in care eu as vrea sa il fac, cu scopul de a avea un trafic cat mai mare pe el? Mai exact am nevoie de niste "niche", pentru cunoscatori. (Exclus ideile cu filme p0rno sau alte chestii de acest gen). Raspundul cu cea mai buna idee primeste funda. Multimesc!

3 răspunsuri:
| buffa a răspuns:

Eu am avut 3 siteuri de desene animate, in limba rusa si as vrea sa spun ca am avut succes cu ele. Asa ca desenele animate o sa te ajute la trafic. Daca te decizi cu ideea imi dai un Mesaj privat de ajut la promovare.

| FeelFor explică (pentru buffa):

Cam despre ce trafic vorbesti tu aici? Zi mi un numar de vizitatori zilnic, saptamanal si lunar. Iar asta cu desenele animate cred ca necesita foarte multa munca si nu stiu daca e legal 100%

| Lavy_Lavinia_2000 a răspuns:

Nu sunt eu experta dar eu iti propun sa-ti faci un site despre ce-ti place. hobby-ul tau. Poti sa-ti faci un site in care sa dai sfaturi oamenilor (sfaturi despre iubire, ce animal sa-si cumpere, cum sa treaca peste o despartirelaughing) zic si eu) sau poti sa-ti faci un site despre muzica. Ori ce ai alege sa faci sa fie ceva care sa-ti placa. Sper ca te-am ajutat cu toate ca nu prea cred. laughingn succes