| BrokenBarbie a întrebat:

As dori sa-mi fac un cont la bcr. stie cineva daca pentru depunere de bani se percepe vreun comision. Ce comision este pentru retragerea de bani din cont? Multumesc,

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vezi aici: https://www.bcr.ro/......tal.portal akp&popup_desk=bcr_ro_0785&otherPopup=1&_windowLabel=LABEL_POPUP_1. Ti-am raspuns prima data la cealalta intrebare, pe aceea am intalnit-o prima, astfel ti-as fi raspuns exact la ea si eu am contul la BCR. Pentru depunere in contul tau nu se plateste comision. Pentru retragerea din cont se plateste 0, 4% din suma, minimum 6 lei, iar la bancomat 0, 2%. Succes si numai bine!

2 răspunsuri:
| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Fugi de BCR ca de satana, cei mai mari camatari din tara asta sunt ei. Ti-ar lua bani pentru simplul motiv ca intri la ei in banca. incearca ING pentru operatii debitoare sau creditoare concomitent sau ProCredit, Emporiki pentru credit. Debit la ING, zero comision la operatiuni. Home Banking la ING cu 3 lei pe luna. Compara acum cu BCR si vezi tu cum iesi la calcule. BCR rolling on the floor)) nu pot sa cred ca mai exista aceasta "banca"

| corcodusa2013 a răspuns:

Depinde ce cont vrei sa-ti faci
sunt o gramada de optiuni
de ex. eu mi-am facut la bcr un cont pentru tineri mi-a luat destul de mult comision dar am facilitati:am contractat 10000euro in 5 ani am platit 400 lei comision apoi in fiecare luna bag 310 lei. peste 5 ani eu am 10000 euro si inca ceva pot scoate 10000euro (daca vreau)in credit:dobanda:nu mai mult si nici mai putin de 6% pe an in toti 5 ani de credit.
apoi la economiile mele imi dau 28%pe an dobanda.
poti merge la orice sucursala bcr si intreaba ei iti vor spune tot ce e de stiut. e o afacere super
siiiiiiiii bineinteles daca scoti banii inainte de 5 ani iti iau iar un comision. sper ca ti-am fost de folos un pic.