Da, sa stii ca este. Sunt persoane care se ocupa cu asa ceva si fac bani frumosi (la ordinul miilor de euro). Dar sa nu iti imaginezi ca e asa de usor precum pare. In primul rand trebuie sa dedici timp si in al doilea rand bani care se duc pe mancare, dresaj, curatenie, medic veterinar etc etc. Deci e destul de costisitor dar daca iubesti cainii cu adevarat, devine o placere.
Poate fi o afacere, depinde la ce sunt ''folosite''respectivele rase, eu cunosc o persoana care creste tot felul de rase:mari, imensi, mici, asiatici etc. si sunt antrenati special pentru diferite intreceri, sau caini de paza (daca ai unul dala imens cine-ti mai incalca proprietatea? numai daca latra te-ai facut mic)Ideea e ca poate intr-adevar sa fie o afacere profitabila.
Daca ai vrut sa scrii afacere, atunci da.
este o afacere, dar nu pentru ca doresti sa consideri cateii niste 'marfuri'. Trebuie sa le faci acte, cum ar fi: sa fie deparazitati intern si extern, sa aiba toate vaccinurile, sa aiba pedigree.
Si in caz daca nu-s tii ce-i ala pedigree: este un act care dovedeste ca, catelusul provine din parinti de rasa.
Iti urez succes daca vrei o crescatori! ce rasa ai vrea?
Sincer nu cred.
Dar afacerile cu animale sunt destul de profitabile: haine pentru caini, hotel pentru animalul de companie cand esti plecat in vacanta etc...
Cateva idei bune gasesti si aici: www.afaceri-profitabile.com
Familia mea creste chinchile ( niste animale care se cresc pentru blana, blana fiind foarte foarte scumpa ) avem aproape 150 si nu am facut nici un ban cu el mai mult am consumat.Or avea ei noroc cu caini da trebuie sa fi si un comercian bun ca noi nu suntem cine stie ce cred ca de aia nu am dat roade. Poate au noroc sau poate ca caini sunt mai importanti ca hainele de blana.
anonim_4396 întreabă: