| Buii a întrebat:

As dori sa stiu daca in momentul in care preiei un restaurant, preiei si salariile care trebuie date angajaților. S-a schimbat patronul la restaurantul la care lucrez si despre salarii au discutat ca vor fi plătite de fostul patron, dar doar din vorbe, si as dori sa stiu cine trebuie să-mi dea banii si daca merg la itm, pe cine vor lua ei în vizor.

Răspuns Câştigător
| TCosminn a răspuns:

Odata ce patronii s-au schimbat, cu acte, nu din gura, patronul care este responsabil cu managementul restaurantului, este responsabil si cu platile pe care trebuie sa le furnizeze catre furnizori, clienti, angajati etc. Mi se pare ceva dubios ca s-a schimbat patronul dar salariile le plateste tot cel vechi... Este posibil ca sa existe alte lucruri despre care nu stiti intre cei doi. Atat timp cat va veti lua salariu est ein regula, zic eu. Daca mergeti la itm, vor lua in vizor pe cel care e responsabil in acte.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă ai făcut contract nou de muncă, le va plăti noul patron. Dacă nu, mergi la ITM că se ocupă ei.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Depinde cum s-a facut contractul. Daca a fost preluat la un pret mic, e posibil sa fie preluat fara datorii (salarii, facturi, etc).
Tu mergi la ITM, ca stiu ei cum sa rezolve problema.