| Andreea1130 a întrebat:

As vrea niste site-uri de unde sa ma pot angaja?

Răspuns Câştigător
| MrAnderson a răspuns:

Salut

Site-uri gasesti destule...

bestjobs.ro
ejobs.ro
myjob.ro
bizoojobs.ro
tocmai.ro

etc.

Mai poti incerca si cu anunturile de mica publicitate din ziarele locale. happy

4 răspunsuri:
| dudu13 a răspuns:

Ejobs, bestjob.

| valentingb a răspuns:

Sunt multe site-uri ca E-jobs, bestjobs, si altele cu...-jobs, dar gasesti anunturi si pe Tocmai.ro sau Mercador.ro sau pe siturile ziarelor din orasul tau, ca Monitorul sau Ziarul de Bacau, Cluj, etc. Pentru unele site-uri ale ziarelor trebuie sa platesti un mic abonament lunar, dar altele sunt gratuite.
Totusi eu am cautat 7 luni si m-am angajat tot la un pont al unui prieten happy si acum caut de alte 4 luni. Daca vrei un post in afara, sunt site-uri ca T-jobs dar intereseaza-te bine de firmele care posteaza acolo.

| costan a răspuns:

Daca esti interesat sa lucrezi in strainatate vezi oferta aici: http://www.mediator-jobs.com/

| Diana254 a răspuns:

Buna.Poti devenii reprezentant Lady's.Valoarea minima a comenzii este de 10 lei, transportul gratuit in 2 zile in toata tara prin curierat si discountul ajunge si la 42%. Totul este gratuit, poti renunta si revenii oricand in sistem si poti aduce chiar tu oameni in sistem castigand banii si prin programul de afiliere.La varsta adolescentei orice banut e bine venit happy, aici poti obtine cat vrei tu! Daca esti interesata ma poti contacta la id-ul ladys_lady2000. O zi placuta! happy