| lumyy a întrebat:

As vrea sa aflu daca, stie cineva ceva de lucru la domiciliu, in domeniul croitoriei, cusut perdele, lenjerii, dar v rog, ceva serios, nu doar de forma cum am mai intalnit, multumesc!

Răspuns Câştigător
| xxxnonamexxx a răspuns:

In campina stiu de ceva asemanator pe strada grivitei la milia... daca te intereseaza incearca sa cauti pe internet...

9 răspunsuri:
| mami a răspuns:

De ce nu si calcat
gasesti mai usor clientzi, da anunt la mica publicitate

| canarita a răspuns:

Eu una m-as duce si as cumpara materiale en -gross (de la depozit), mai mult si mai ieftine, as coase cateva modele de lenjerie, perdele ff, frumoase, le-as face poza si le-as posta pe internet ca sa le vada lumea si sa-si faca si comanada on line cu modelul dorit.Trimiteti pachetul cu curierul cu plata la primire si gata...pare greu la inceput dar asa nu ne-am mai apuca de nimic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce oras?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu caut acelasi lucru dar nu prea zse mai gaseste ca sa poata cistiga si lumea o pine in plus

| adelinda25 a răspuns:

Buna. vroiam sa te intreb daca te ai decis sa lucrezi acasa... cum ar fi lenjerii de pat sau perdele. o seara placuta

| Raluca_Gligor_1980 a răspuns (pentru adelinda25):

Eu asi dori sa lucrez acasa stiu sa cos lenjeri pat copii. lenjeri de pat, perdele, draperi sun din aiud jud alba

| lumyy explică:

Stiu sa cos aproape orice, am nevoie de ceva de lucru. Stau la tara, in satul Potigrafu, in jud Prahova, intre Ploiesti si Bucuresti, pe drumul national nr 1 (DN1 ).

| Nany_Nana_1982 a răspuns:

Buna ziua sunt interesată de anunțul dumneavastră

| madalina_7716 a răspuns:

As dori sa lucrez la domiciliu in domeniul croitoriei, am 33 ani sunt serioasa, locuiesc la tara.
Localitatea: Bistra Muresului
Judetu: Mures
Doresc sa ma contactati la nr. de telefon 0742677593