| CosminAndrei23 a întrebat:

As vrea sa bag niste bani in jocuri ( nu ma judecati ca fac asta sau ceva ), si as vrea sa stiu o cale prin care as putea sa iau 100 de lei din "pusculita" fara ca Mama sa observe, sau sa folosesc o scuza buna, deoarece nu ma lasa sa fac asta, mai bag bani in jocuri uneori cu sume mai mici de bani dar nu observa sau crede ca i-am cheltuit pe mancare, haine, chestii de genul, verifica banii aproape de fiecare data cand plec pe undeva, si uneori mai si inprumuta din ei.

Răspuns Câştigător
| Jakye a răspuns:

Salut,
În primul rând nu e bine să iei fără acordul părinților.
Dacă iei 100 de lei își va da seama.
Uite o metodă pe care o folosesc eu:
Din banii de mâncare pentru școala, în fiecare zi iau câte 2, 3 lei și îi păstrez într-un loc sigur până strâng acea sumă.

2 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Mai bine nu mai lua pentru jocuri ca mama ta oricum ii va numara si se va prinde, ia-ti ceva util in loc sa ii dai pe jocuri.

| gratargratar a răspuns:

Problema este ca jocurile creaza dependenta. Daca astazi iei 100 de lei, maine iarasa o sa vrei sa iei si tot asa... pentru ca de fiecare data cand pierzi iti zici ca urmatoarea data o sa castigi si o sa recuperezi tot ce ai pierdut pana atunci.
Pierderea banilor la jocul de noroc pe termen lung, din punct de vedere statistic (stiintific), este 100% sigura.
Nu te judec, dar fa altceva cu banii,. E pentru binele tau, ca dupa aia dai in altele si iti plangi de mila.