| CaptainUnicorn a întrebat:

As vrea sa castig niste bani de buzunar lucrand la calculator. Stiu mai de majoritatea ofertelor cu site-uri sau jocuri dar care necesita o investitie intai, inainte de profit. Eu as prefera ceva in legatura cu dactilografierea, pentru ca am viteza la scris si e convenabil, dar am doar 16 ani. Am mai cautat prin anunturi dar pana acum nimic. Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie sau idee?

6 răspunsuri:
| rserpu a răspuns:

In cazul Banilor pe net, pai trebuie sa te inscrii intr-un program de afiliere si sa aduci oameni noi intr-o anumita companie. Eu sunt afiliat GDI si vreau sa zic ca este una din cele mai bune alegeri luate din viata mea. Este o munca de acasa, este ca un hobby, nu necesita mult timp, doar spui celorlalti despre ce-i vorba. Pentru Mai multe detalii, vizionati filmuletul de pe www.webmoneyhq.ws

| LoryM22 a răspuns:

Http://www.galaxyimob.ro/ro/cariere unite un job castigi 50 euro /luna stai acasa, ai nevoie de internet ok si dai copy si paste pe anunturile de la agentie postate pe diverse site-uri date de ei. E migalos dar daca ai timp mult e ok. Sper sa-ti fi fost de folos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca site-ul asta PTC, trebuie sa ai ceva rabdare la inceput dar garantat vei face ceva bani de buzunar:
http://www.neobux.com/? rh=4F766964656C753933

| bambum a răspuns:

Salut Lorena. Te "angajez" eu. Am un site cu jocuri www.play-zone.ro pe care trebuiesc adaugate jocuri. Am sa iti explic cum, iti dau si jocurile, tu va trebui sa completezi un fel de formular in care cea mai grea parte este sa scrii o descriere a jocului (2-3 propozitii). In mod normal adaugarea unui joc nu ia mai mult de 3-4 minute. Eu te platesc in functie de cate jocuri pui pe site. Mai am si alte chestii de genul asta asa ca daca incepem sa colaboram vei putea castiga zic eu usor niste bani de buzunar. Foloseste formularul de contact de pe site daca esti interesata.