Buna.Cauta sa iti faci reclama in online, pe Instagram si tiktok.Sunt foarte populare videoclipurile scurte in care se dezvaluie putin din procesul de creatie, sau chiar inceputul, mijlocul, apoi sfarsitul.In felul acesta vor veni comenzi.Nu cred ca mai functioneaza deloc varianta de afis printat lipit in locuri random.Chiar zilele trecute am vazut un astfel de anunt in statia de tramvai, erau puse inclusiv 4 lucrari.Foarte dragut, dar cam ineficient ca metoda de reclama.
Reclama, tik tok, pe google găsești locuri unde poți vinde desenele dar contează să îți faci multa publicitate că până la urmă cât de mulți oameni trebuie sa le vadă și în ziua de azi e floarea ureche mai merge și un liceu de arte, daca îți place nu te lasa, poți să te faci și tatuator mai încolo, să faci portrete pe bani sau ce îți place ție, tu continua că e vârstă făină in care sa îți dezvolti un talent și ai toată încurajarea mea
In primul rand vreau sa te felicit pentru ca te gandesti sa faci asta.Multi adolescenti de varsta ta chiar daca au talent la ceva il irosesc.Asa ca, dragi copii, daca aveti talent la lucru manual, desen si cate si mai cate incercati sa faceti bani din asta caci nu aveti absolutt nimic de pierdut.In legatura cu intrebarea, sunt o multime de site-uri unde poti spune ca faci portrete sau acum ca totusi e ff folosita aplicatia, ai putea sa postezi pe tiktok, poti sa pui anunt dar in primul rand cred ca ar trebui sa postezi si cateva lucrari de pana acum caci oamenii pana nu vad, o vor lua in gluma.Asa ca muult succes si cand vei deveni ceva in domeniu, imi scrii sa vin si eu
anonim_4396 întreabă: