| yooman a întrebat:

As vrea sa stiu care dintre voi foloseste clickbank, si daca promoveaza produsele in Romania? Sunt sanse sa castigi ceva promovand produsele clickbank in Romania?

7 răspunsuri:
| kevincosty a răspuns:

NU conteaza unde promovezi ci unde poate ajunge cecul happy

| adrianbreje a răspuns:

In strainatate e o competitie foarte mare la produsele din clickbank, in Romania probabil ca ar avea sanse acele produse pana in 25 de dolari. Depinde si cum generezi traficul, adwords e foarte restrictiv in ultima perioada. Totusi, eu nu cred sa functioneze.

| gabriel1984 a răspuns:

Daca vrei sa vinzi ceva fa un site, blog sau forum in limba engleza, promoveazal cat de mult poti pentru ca in Romania vorba colegului nu se vand produse mai scumpe de 25$

| poiuiyhvb a răspuns:

Da, cam 1/100
eu asa auzisem...thinking

| Costel_-_Oliver_Steta_1982 a răspuns:

Buna ziua Utlizatori si Membri Clickbank, ma intereseaza sa ajut persoane ca ClickBank

Da sant foarte mari sanse, este legal cu constract, il downloadezi il semnezi eventual si il retrimiti inapoi prin scan la ClcikBank, el nu trebuie semnat dar daca doresti, poti proceda mai mult.
Numarul este 0754699917 daca va intereseaza cum sa promovati aceasta minunata banca cu acele produse de acolo, este minunata atat promovarea cat si succesul. Sunati-ma si va ajut si cu setarile. Va mai trebuie insa si un cont la Aweber sa va ajute sa pomovati mai conforatbil

0754699917 si te voi ajuta cu tot cu setari, ai nevoie si de un cont la Aweber, aste Gratuit 3 luni +1 luna gratuit te vei convinge de rezulate si vei face UpGrade pentru Nelimitat