| Adi1987 a întrebat:

Asa ceva nu mi s-a mai intamplat, deci am comandat ceva de pe OLX saptamana trecuta, luni am dat comanda, au trecut 2 zile si nimic, joi am primit mesaj si in mesaj zicea ca, comanda se livreaza intre 12:30 si 15:30 si pe la 10 dimineata ma suna curierul sa imi livreze coletul si tocmai joi nu am avut timp toata ziua sa ridic coletul, mai tarziu am sunat curierul si mi-a zis ca ori sambata ori luni imi livreaza coletul. Vineri a fost 24 ianuarie si vineri pe 24 ianuarie primesc mesaj pe whatsapp de la un alt numar si zicea ca este de la fan curier ca imi livreaza coletul ca cica ii alt curier pe zona aia si pe site-ul de la fan curier scria cat se poate de clar ca pe 24 ianuarie de ziua unirii nu livreaza colete si eu nu l-am luat in serios si dupa sambata dimineata pe la 10:00 ma suna iar tot numarul ala sa imi livreze coletul si eu aveam pusa o alta adresa de livrare si i-am zis sa vina acolo la adresa aia si el tot zicea ca a plecat de acolo ca nu stiu c si m-a sunat iar si mi-a zis sa vin intr-un alt loc si i-am zis ca vin si cand am ajuns acolo atunci a plecat. In loc sa primesc in mesaj "azi se livreaza awb" primesc pe e-mail "s-a incercat livrarea... ", pana acum nu primeam nimic pe e-mail si pe site-ul de la fan curier apare numarul primului curier care m-a sunat joi si am intrat pe site si am incercat sa schimb adresa de livrare in alta adresa si azi luni nu am mai primit niciun mesaj ca se reincearca livrarea si nici pe e-mail nimic si pe site-ul de la fan curier zice "Redirectionat" si ca exista o cerere de schimbare a adresei de livrare si mai zice "Secțiunea Feedback curier este disponibilă doar în ziua livrării, după efectuarea acesteia". Ce naiba s-a intamplat cu astia? S-au stricat de cap? Pe 24 ianuarie livreaza colete? Ma suna si cu alt numar. Niciodata pana acum nu m-a cautat Fan curierul la 10 dimineata, de obicei dupa ora 12. Si pe site zice ca nu se livreaza pe 24 ianuarie de ziua unirii, daca ma duc maine pana la sediu mai este coletul? Sau s-a trimis inapoi la destinatar?

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Nu mai gasesti coletul pentru ca l-a returnat chiar in ziua de sambata cand tu nu l-ai luat in serios!
E vina ta! Cum adica sa nu-l iei in serios? laughing Tu crezi ca ei au chef de joaca? laughing Cel putin acum din asta ai invatat ceva!