| just4you_6809 a întrebat:

Ati auzit careva de google adsense? E adevarat ca se poate face bani usor cu el? Daca cineva a avut o experienta placuta cu aceasta "afacere" il rog sa-mi dea si mie cateva detalii. DAU funditatongue

5 răspunsuri:
| rserpu a răspuns:

Un sfat pentru un incepator adsense. Niciodata, dar niciodata sa nu faci click pe reglama de pe site-ul tau. Apropo, trebuie munca foarte mult, dar multa de tot. Trebuie pana la urma sa iti faci in jur de 300-500 site-uri pentru a ajunge la un venit de 200-300$. Trebuie sa ai si cunostinte mici de a face site-uri. Daca mai ai intrebari, pai iti trimiti u pm. Bafta.

| Magnific a răspuns:

Pai google ADS este publicitatea pe siteul tau. tu pui pe site iar cand cineva da click pe publicitatea respectiva iti intra automat in cont 0. 1 euro centi pe click. adica la 100 de clikuri ai 1$. sau nu stiu cum este. cam asa ceva. oricum trebuie sa au maxim 1000 de vizitatori pe zi si nu stiu cati online pe stie.deci site-ul trebuie sa fie ceva popular. intelegi tu. bafta. asa merge sa faci bani dar nu cine stie ce.cam 50 $ in 2-3 luni. depinde big grin

| Magnific a răspuns:

Deci eu zic sa sa incerci ca merita pe bune.acuma sa nu te ast sa priemsti din prima sume mari. cu timpul poti sa ajungi la 500-1000 de $ asta cu ceva efort ca site-ul tau sa fie popular si lumea sa dea clik pe publicitate. eu zic sa incerci ca e gratis tongue fundita?

| Binevoitor a răspuns:

Da se pot face bani cu google adsense dar sa stii ca nu plateste cu doar 0. 1 centi pe click. Sunt oameni care au primit si mai mult de 2 euro pe click Google Adsense se optimizeaza dupa continutl pe care il ai pe site/blog. Daca vorbesti de carti apar reclame adsense despre carti daca vorbesti despre telefoane la fel. De obicei reclamele despre carti sunt mai prost platite decat reclamele despre telefoane. Daca iti faci un blog in limba engleza intr-un domeniu bine platit de Google Adsense ai sansa sa castigi destul de binewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pot face bani usor si reclama ieftina pe : http://bit.ly/a2Xl2Q