Forexul e pentru profesionisti,man, desi sunt destui si astia, care isi rup gatul destul de des.restul,e bla, bla, pentru 'guvizi'.
Da, am incercat, lucrez cu o platforma elvetiana, de la Dukascopy. Pun la indemana niste unelte foarte folositoare si merita incercata. Ei se adreseaza insa investitorilor care isi permit o investitie de 50.000+ dolari. Sub limita asta e oricum destul de riscant, pentru ca pe forex, cu cat investesti o suma mai mica, cu atat creste riscul din cauza leverage-ului.
Sal. Afacerile astea pe structuri piramidale a.k.a. MLM sunt foarte pacatoase! De forex nu m-am apucat dar am fost odata bagat in Herbalife, daca ati auzit. In primul rand ca iti umpli casa de chimicale si tot felul de prostii, in al doilea rand, viata ta are de suferit:
In general esti abordat de "prieteni" si iti e jena sa refuzi. Asta e, de fapt, baza acestor "afaceri". Dupa ce m-am bagat, am primit un manual despre cum sa ai "succes" in chestia asta. Si acolo scria clar - sa incepi cu prietenii, de fiecare data cand te vezi cu ei sa aduci vorba si sa lauzi produsele, sa ai intotdeauna produse la tine (ei sa nu stie), si sa iti creeze o poveste cum ca cineva din familia ta sau prieteni au fost bolnavi rau / pe moarte, si ca dupa ce au luat produse Herbalife s-au intamplat miracole si sunt super sanatosi, etc.
Deci vedeti unde, usor usor duc chestiile astea. Si ce e mai rau e ca ajungi si tu sa crezi in chimicale si alte prostii, ca zice in manualul ala "in primul rand sa crezi in produsele Herbalife". Deci prietenii ii pierzi, si ajungi manipulat de propriile iluzii.
Parerea mea e ca toate MLM-urile si structurile de acest gen sunt MEGA periculoase si ca trebuie evitate cu orice pret, din prima. E gen manipulare de secta! Aveti MARE grija!
E un fel de bursa online pe care nu as recomanda-o la nimeni, pentru ca e foarte riscant
Stiu ce e, vreau doar sa stiu daca pot gasi pe aici pasionati
Man fi atent, nu e nu stiu ce mare branzet, sansele sunt de 50% sa castigi si de 50% sa pierzi. de ex: am 100k euro si ii bag in aur. auru' ala creste sau scade, daca creste ii perfect, daca scade ma sinucid.
Sal, eu sunt trader pe Forex si este OK, lucrez doar pentru mine si de acasa tranzactionand si nu am dat bani nimanui sa investeasca in numele meu. Daca vrei sa discuti sau sa inveti despre forex te invit aici: www.forum-romania.eu/piata-forex
In primul rand forex nu e " BURSA "!
PE BURSA CUMPERI ACTIUNI!
Pe forex cumperi valuta deci e o piata valutara, in al 2-lea rand nu e o " AFACERE " in al 3-lea rand nu exista " sanse 50% sa pirezi 50% sa castigi "
Oricum daca vrei sa iti deschizi cont pe forex, tranzactioneaza 1 an pe conturi demo, din prima o sa pierzi 100% toti banii!
Nu exista o reteta de succes pe forex... fiecare trader care participa in piata asta are castiguri si pierderi, acum depinde doar de tine daca o sa castigi sau o sa pierzi mai mult!
Am niste prieteni care fac constant destul de multi bani cu Forex-ul http://teletrade-dj.ro dar si au bagat multi bani la inceput.