Nu! Daca l-am avea pe Basescu presedinte inca 20 de ani, tara noastra ar ajunge un rahat (scuzati-mi expresia)! Din a cui cauza credeti ca am ajuns asa? Isi bate joc de o tara intreaga!
Ori el ori altcineva va fi tot la fel ...romanul viseaza de cate ori vin alegeile la schimbare, "ca cel actual a facut cutare sau nu a facut cutare" amintitiva de ceilalti Presedinti pe care i-am avut si spre sfarsitul mandatului fiecaruia tot asa se spunea!
Oare daca vine Ponta sau Antonescu va fi mai bine, sau ne-ar fi scos din criza prin alte metode?
In opozitie este usor sa critici!
Haideti sa incercam ...tot experimentam si pe zi ce trece ne afundam mai rau ca inainte.
Daca unul face reforme urmatorul le schimba si tot asa pana vom ajunge chiar ultimii de pe planeta!
Eu unul prefer unul care sa continue reformele nu sa le stopeze sau sa vina cu altele mai aberante!
Deja a ajuns un rahat, mai rau de atat nu cred ca se poate, asa zic toti ca nu il mai vrea pe jegul de basescu dar cand o sa vina alegerile parca vad ca el si inca cu unu raman cu cele mai multe procentaje
Voi va ganditi ca toti sunt asa deci nu va fi mai bun nici crin nici geoana deci poate ei sunt mai rau de atat sa va vad eu daca va castiga vreun alt om alegerile si vom ajunge mai rau atunci sa va vad eu pe voi cum veti face
georgeggg întreabă:
Michaela89 întreabă:
Mihaela2022 întreabă: