În cazul în care contextul economic devine dificil, piața imobiliară poate avea de suferit, deoarece oamenii pot avea mai puțini bani disponibili pentru a cumpăra proprietăți sau pentru a plăti ratele de împrumut. De asemenea, inflația poate face proprietățile mai scumpe, iar criza energetică poate afecta costurile de încălzire și de iluminare. Aceste factori pot duce la o scădere a cererii și a prețurilor pe piața imobiliară.
Cu toate acestea, piața imobiliară poate fi rezilientă și poate face față unui context economic dificil, dacă sunt luate măsuri adecvate de către guvern și de către actorii din piață. De exemplu, guvernul poate adopta politici care să sprijine piața imobiliară, precum scăderea impozitelor sau oferirea de împrumuturi avantajoase pentru cumpărarea de proprietăți. De asemenea, actorii din piață pot oferi produse și servicii mai accesibile și mai atractive pentru cumpărători, pentru a stimula cererea și a menține stabilitatea pe piață.
Aici în Cluj-Napoca este așa o mare solicitare de spații de locuit și de închiriat, că nu va intra în declin.
Momentan piata imobiliara merge mai bine decat in ultimii 2 ani. Nu stiu ce sa zic.
va*
Pai razboiul nu este ceva placut! dar pentru rusi probabil este! astia taie si spanzura! doar doar sa se imbogateasca! de asta nu imi plac rusii! eu tin cu cine trebuie! adica cu ucrainenii! ei sunt aia necajitii! nu rusii!
anonim_4396 întreabă: