| deealexx a întrebat:

Avem sanse sa gasim o garsoniera in Bucuresti, in zona decenta, la pretul de 100 euro? Incepand cu luna octombrie? Pret temporar (6 luni) intrucat ne vom angaja si ne vom permite sa platim apoi mai mult... (cuplu)

11 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu ai nicio sansa. Poate in gazda la cineva, altfel preturile sunt peste 200 euro.

| MisterKat a răspuns:

Mai bine poti sa iti cauti chirie intr-o zona de langa Bucuresti, intr-un oras mai mic. De exemplu eu locuiesc in Brasov si cu 100 Euro ti-ai putea gasi chirie la o garsoniera, dar in orasele din jurul Brasovului vei gasi ceva mai ieftin happy Succes!

lolita
| lolita a răspuns:

Nu cred, cunosc pe cineva care plateste 300 de euro, o varianta ar fi sa impartiti un apartament cu inca doua persoane ce putin. si dupa sa cauti altceva.

| Flav a răspuns:

Nici gand, preturile sunt f mari.intra pe www.anuntul.ro.si eu am cerut pe TPU daca pot gasi pentru o luna o garsoniera, mi-a cerut un tip de aici 1500ron.bine, fiindca era numai pentru o luna. dar 1500ron mi se pare exagerat de mult.asa e lumea in ziua de azi, fiecare profita si vor sa scoata cat mai multi bani

| sese a răspuns:

Mai greu; pretul se invarte in jur de 150-200 euro

| ellai a răspuns:

Nu cred ca ai sanse.eu sunt din severin si aici nu exista garsoniere sub 100 euro. cel mai bine e cum zice psiholoaga, in gazda.

| andi a răspuns:

Waw, nici o sansa, am cautat si eu, dar dupa multe cautari gasesti, dar nu cred ca o sa iti comvina sa stai intr-o "garsoniera" de 9 metri patrati cu un geam normal si o usa norma si fara mobila, adica iti aduci tu un pat si un tv. atat.asta ar fi prea de tot, eu asa am gasit la 100 de euroi. eu zic sa mai pui o suta si asa ai sanse macar sa stai k omu'. succes

| ka2 a răspuns:

NU... sub 300 nu cred,... daca ai gasit cu 250 ia-l, e ofertawinking

| deealexx explică:

Multumesc pentru raspunsuri. exact asa banuiam si eu.insa speram ca poate exista cineva pe aici care ne-ar putea ajuta :-

| deealexx explică:

Unde stau acum nu platesc nimic tongue

| doctorciomu a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar numai cand su muta bucurestiul in dej gasesti sa inchiriezi la un asa pret garsoniera! din cate am auzit cel mai mic pret e de 250 de euro! uitate in libertatea sau ziare din bucuresti si ai sa vezi cam cum sta treaba! success 1 la banii aia stai mai bine unde esti,,. parerea mea