Buna referitor la raspunsul asteptat cred ca mai este o firma de renume mondial pe piata noastra care nu are concurent la raportul calitate pret daca esti interesata contact :07659948501, tiriboxi@gmail.com
Oriflame are o calitate mai buna si pretul putin mai mare fata de produsele Avon
Eu cred ca totusi Oriflame... poate Avon mai ieftin, insa la Oriflame produsele sint mai bune))
Buna, acceseaza www.zone-of-beauty.blogspot.ro si descopera ce avantaje constand in discounturi si cadouri ai alaturi de Oriflame!
Oriflame iti spun sigur ca e si mama acolo si sunt cool toate produsele de la parfumuri pana la rujuri si toate cacaturile alea
Parerea mea este ca la Oriflame sunt produse mult mai bune decat la Avon. Desi sunt mai ieftine la Avon... si calitatea este la fel. Daca doresti o colaborare la Oriflame, te pot ajuta, indruma si iti pot da sfaturi utile. In plus, oricine se inschie in echipa mea primeste de la mine cadou un parfum daca primele 2 comenzi sunt de min 100 de lei. Pentru alte intrebari sau alte detalii: office.adriana@yahoo.com
Lili455 întreabă:
IWannaBeHappy întreabă:
boghdi întreabă: