| Eaeea a întrebat:

Baieti, am o intrebare catre voibig grin.Mai mult spre cai in zodia rac dar totusi nu contbig grin ce fete va plac?big grin

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca intrebarea ai adresat-o unui baiat...eu sunt fata si sunt zodia rachee hee.Si.pot spune ca am cunoscut multi baieti(buni si rai).Ei bine aia buni(educati,se comporta frumos, invata) se vor uita la fete simple, destepte si.aia mai,,rai" vor alege o fata pe masura lor. Asta e sigur,un baiat se va uita la o fata originala, frumoasa, desteapta si.cuminte happy

| cal3star a răspuns:

Zodiile sunt o prostie. Nu trebuie sa crezi in ele pentru ca nu sunt adevarate. Probabil o sa-mi zici " NUI ADEVARAT, odata mi s-a adeverit... "
Pai hai sa-ti zic care e treaba, daca tu sa zicem urmaresti horoscopul regulat, probabil daca ai studia un pic principiul de baza sta asa.
Cei care scriu horoscopul scriu niste chestii banale, plus ca gandeste-te ca sunt 1 miliard de oameni pe fiecare zodie, Daca ar fi adevarat horoscopul atunci cele 1 miliard de persoane ar trebui sa pateasca exact ceea ce prevad cei de la horoscop, cu toate ca cei de la horoscop nici nu sti de unde isi colecteaza datele.

HOROSCOP = PROSTIE, PIERDERE DE TIMP si BANI ARUNCATI (in unele cazuri)

| cal3star a răspuns:

Si ca "raspuns" la intrebarea ta. Eu sunt TAUR
Nu-mi plac roscatele, insa imi plac brunetele si blondele in mod egal si sa fie frumoasa. Nu suport grasele si punct happy si sa aiba un pic de creier

Întrebări similare