"Banii n-aduc fericirea" se mint cei săraci
Păi n-o aduc dacă nu-i ai... ia vezi după ce-i faci
Bani nu aduc fericirea dar te ajuta sa o intreti .Nu cred ca adc inventato un bogat sau un sarac ci pur si simplu sa remarcat asta in timp ca de la bani au inceput multe lucruri urate
Nu este de la sarac... ce invata in timpul vietii sa respecte ceea ce are... cei cu bani prefera sa le cumpere
Nu neaparat, dar stiu ca nu toti bogatii sunt fericiti, ce ii prea mult strica.
Ah ce trist e Bill Gates, nu ti se pare? In opinia mea nu pare vorba bogatilor, ci a saracilor dupa ce au castigat si n-au avut ce face cu ei la magazin ca erau trei surcele sa cumperi (nu varietatea de azi).
E inventata de bogați pentru a controla masele
Banii nu aduc fericirea in opinia mea. Intr-adevar ca orice om de pe aceasta planeta are nevoi de bani pentru a supravietui, insa poti duce o viata fericita si fara a detine sume importante de bani. Cei care spun ca banii chiar aduc fericirea nu vad aceasta emotie in profunzime si o gasesc doar in lucruri, obiecte. Consider ca marile corporatii isi fac treaba bine si ne induc idei cum ca am avea nevoie de anumite obiecte pentru a duce o viata mai "roz" sau pentru a ne usura munca, achizitionate la o suma mare comparativ cu puterea de cumparare a populatiei, insa acestea sunt doar campanii de promovare si spalare a creierului, facandu-ne sa uitam ce e viata cu adevarat.
Iar acum legata de intrebarea ta, in opinia mea cred ca aceasta fraza a fost creata de oameni ce privesc viata asa cum trebuie vazuta sau de corporatii pentru a indoctrina masele sa se multumeasca cu putin.