| Valixst a întrebat:

BT Direct. Buna ziua, mi am luat un laptop de la eMAG de 3200 lei prin bt direct ifn. Cand am facut contractul online de creditare mi s-a facut automat si un card de credit sau de cumparaturi in fine, dobanda este fixa pe toata perioada contractului care este de 24 luni.
Cardul ajunge saptamana viitoare la mine si trebuie activat, am cateva nelamuriri pe care nu le inteleg si anume am vazut ca exista un comision pnt card de 6.5 lei pe luna, eu nu stiu unde sa platesc acel comision si inca ceva pentru palta de rata am un cod de bare generat pe contract cu care platesc la atm, statii etc, cum trebuie sa procedez dupa dumneavaoastra ca sa fie cel mai bine? se poate inchide cardul si sa raman doar cu rata proriu zisa, multumesc!

2 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

Nu, îți faci alt card.

| lucianMKSro a răspuns:

De obicei, acest comision de 6.5 lei este perceput automat din contul asociat cardului de credit. Verificați extrasul de cont pentru a vedea dacă comisionul este debitat automat. Dacă nu, ar trebui să existe opțiuni pentru a face plata online, prin transfer bancar sau la ghișeu.
Pentru a închide cardul de credit dacă nu doriți să îl utilizați, ar trebuie să verificați termenii și condițiile contractului de credit pentru a vedea dacă acest lucru este permis și dacă implică anumite penalități sau costuri suplimentare. Contactați serviciul clienți BT Direct pentru a obține informații exacte despre procedura de închidere a cardului.
https://www.btdirect.ro/contact/