| Luca77777777 a întrebat:

Buna, a folosit cineva revolut pentru a primi bani din strainatate ca intrebarea mea e cat timp dureaza sa ajunga pentru-ca din 8 luna asta de cand i-a pus persoana respectiva prin transfer bancar ma asteptam sa soseasca, astazi fiind vineri au trecut deja patru zile si inca o intrebare, pe revolut cand vine vorba de transfer bancar din strainatate, primesc banii in aceias valuta in care au fost trimisi s-au in lei? pentru. am trei monede disponibile in app dar la toate scrie numai transfer. internationale.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da, eu am primit si a durat exact 1 saptamana, pana mi-au intrat in cont, ca-i totusi transfer international.
Ce-l mai probabil vor intra luni sau marti, ca atunci se fac 6-7 zile de la transfer.

Banii intra in moneda in care ai tu contul.
Daca ai contul in lei, atunci se face conversia automat din euro in lei.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ia legatura cu persoana care trebuie sa ti trimita banii si intreaba l daca chiar ti a facut transferul trebuie sa ti trimita pe whatsap dovada transferului si acolo vezi cand a fost facut transferul ziua data ora luna etc.Ca asa fara dovezi poate sa razgîndit si nu ti a mai trimis nimic

| mihai69 a răspuns:

Transferul interbancar internațional durează ceva mai mult
Dacă în aplicația Revolut ai cont / portofel în moneda trimisă, îi primești ca atare, altfel se schimbă automat în moneda de bază a contului tău (lei sau euro etc).

| Hyperion7 a răspuns:

Banii prin revolut se trimit aproape instant. Tine de banca când îi procesează și îi trimite în cont.La unele bănci durează câteva ore, iar la altele câteva zile.Cel mai probabil azi ar trebui să-i primească.
Daca ai pus datele corect și îți apare la tranzacție că banii au plecat din revolut și au fost primiți către banca destinatara, înseamnă că posibil sa fi greșit o cifră fin IBAN.

| Lioana a răspuns:

Nu de Revolut depinde ci de banca din strainatate prin care se trimit banii.
Banii intra in contul pe care l-ai dat. Daca e cont in lei primesti banii in lei. Pentru fiecare moneda ai alt numar de cont.

| Luca77777777 explică:

? multumesc la toti pentru raspunsuri.