Scamatorie tu nu vezi cum arata site-ul ala? sediul in Seychelles, poze cu angajati fake. Mai bine iti cauti un job remote pe ejobs sau bestjobs?
Trebuie să te contrazic. Am lucrat pentru ei și nu a fost nicio scamatorie.
Am lucrat si lucrez la ei de o perioada destul de lunga. Sunt seriosi si intelegatori, iar ei te invata tot ceea ce trebuie sa stii. Nu este greu daca stii sa scrii corect si ai cateva minute ca sa raspunzi la mesaje (cam asta presupune job-ul, scrii mesaje si faci bani, atat cati vrei/muncesti). Plata este saptamanala si mereu am avut banii in cont, asa cum au promis.
Bună! Am observat tot felul de informații false despre site-ul ăsta. Eu am lucrat cu ei și a fost o experiență plăcută. Sigur, trebuie să te obișnuiești cu ce trebuie să faci, sunt câteva reguli ce trebuie reținute, dar oamenii au fost serioși. Am fost plătit în fiecare săptămână și pentru orice problemă aș fi întâlnit, aveam parte de suport la orice oră. Eu am fost mulțumit. Dacă mai dorești detalii, cu drag te pot ajuta!
Buna! Lucrez in prezent pentru ei si tin sa ii contrazic pe cei care distribuie informatii false, este un job sigur si serios, poti sa iti faci propriul program de munca si esti platit saptamanal, ceea ce mi se pare foarte avantajos.
Sunt foarte multe persoane care lucrează la operator flexibil, inclusiv eu si din proprie experienta îți pot spune ca sunt mulțumită!?
Alex272714 întreabă: