| ciprianlica21 a întrebat:

Aceasta intrebare este adresata cunoscatorilor. Am 17 ani, imediat fac 18, si doresc sa demarez o afacere, un cinema, deoarece la mine in oras nu este si cred ca ar fi profitabil. Doresc sa stiu daca pot sa fiu asociat unic, administrator si angajat in acelasi timp, trebuie sa fac niste cursuri ceva pentru a fi administrator? Locul unde doresc sa deschid acel cinema trebuie sa fie proprietatea mea sau poate fi si inchiriat? De unde pot cumpara filme"licente pentru filme"?

3 răspunsuri:
| trolololo a răspuns:

Crezi ca e profitabil când lumea se uita la filme pe gratis?

| Spaz472 a răspuns:

Deci, Daca iti deschizi un cinema automat iti trebuie o firma pe care presupun ca tot tu o vei deschide..Deci ca patron de firme( cinema) ai tot dreptul la ea deci da poti fi angajat in acelasi timp iar proprietatea nu conteaza daca e inchiriata sau cumparata. Iar de licenta pentru filme am impresia ca trebuie doar cumparate si aprobate de CNA zic eu..In ultimul timp incep sa apara cinema 3d prin Romania deci unul vechi nu prea ar fi profitabil, eu sunt din Buzau si avem si noi un cinema aici dar l-au inchis ca nu aveau clienti ma mai duceam si eu dar au aparatura veche iar acum nici macar nu mai merge proiector-ul si nu se merita sa il deschida din nou...

| Vladone80 a răspuns:

Poti sa gasesti si alte idei de afaceri profitabile pe blogul Enciclopedia Afacerilor!