Daca s-a platit online cu cardul, se vede adresa și persoana la care s-au făcut livrarea.
Daca s-a platit in magazin fizic, se vede exact data ai ora, e ușor de găsit o camera de supraveghere în apropiere.
Unde pot afla adresa, la bancă?
La banca se vede către cine s-a facut plata, iar magazinul respectiv vede pe ce nume și la ce adresa s-a făcut livrarea.
Dacă blochez acum cardul din aplicație, tot pot afla de persoana care a comandat, nu? ce se întâmplă cu banii pe care.i mai am pe el dacă.l blochez definitiv?
Da, chiar daca îl blochezi, poți afla in continuare.
Daca ai o aplicație, poți scoate un extras de cont și poți vedea unde s-a platit.
Daca il blochezi, banii îți rămân în cont și poți cere bancii Sa îți emită un alt card. Până atunci poți scoate cash numai de la ghișeul băncii, cu buletinul.
Sugestia mea ar fi sa ceri mâine dimineață sprijin din partea băncii. Îți vor spune ei ce e de făcut pas cu pas.
Ok, mulțumesc frumos ????????
Cum ai aflat ca au disparut? Cine a mai avut acces la cardul si la pinul tau inafară de tine? Tu crezi ca acea colegă ti a furat banii? Sau cei de la bancă?
Am aplicație...am văzut că plata s-a făcut la un magazin de haine, acum nu aș acuza.o, dar. Eu nu am dat nimănui date despre el, în schimb am mai plecat din cameră fără el
Pai atit stiu ca pana la o anumita suma poti plati doar prin atingere adica atingi cardul de terminalul unde trebuie sa platesti nu stiu pana la 200-400 lei? cardul tau ce plafon de plata are prin atingere? adica fara cod pin? caci da daca cineva are cardul tau il poate folosi prin atingereSa zicem ca plafonul pentru plata e de 200 lei prin atingere fara cod pin.Dar poate plati de mai multe ori pe zi pana al acel plafon adica de n ori 200 si atunci lejer iti poate goli cardul.
Nu am știut, cel mai probabil( dacă a fost ea) a comandat online, eram destul de apropiate și.mi știa parola de la telefon...la bancă nu se poate afla măcar locația de unde s-a făcut transferul?
Trebuie sa intrebi mai multe nici eu nu stiu.
raduorer11 întreabă: