Tot de la tata. Negociaza cu el notele de 10, la materiile pe care le alege el.
Vinde lucruri nefolositoare.Eu pentru chitară electrică mi-am văndut chitara clasică, rolele și skateboardul
In afara de banii de care dispui, asa cum spui, ai putea sa fi copil cuminte si daca mai faci treaba prin casa poate mai primesti de la mama. In plus in vacanta de vara poti merge la bunici, daca ai, sa ii mai ajuti si sigur o sa iti dea ceva banuti. Bafta!
Poți să cauți diferite " job-uri " ca și plimbatul câinilor, să împarți pliante sau să speli mașini. Poți face videoclipuri pe YouTube și să fi plătit cu Adsense sau să folosești SocialBirth, dai like/share și primești bani.Baftă!
Buna si tie! Cand eram eu copil ii ceream mamei/tatei sa imi dea 10 lei (sau cat vrei tu sa ceri) sa ma duc la mall sa mananc imrepuna cu prietenii mei (asta era pretextul meu ), ok, eu ii ceream odata la vreo 2 - 3 saptamani si astfel imi adunam pe 2 luni (cu 5 lei care mi mai dadea sa merg cu prietenii la o inghetata, banii astia mi dadea mai des deoarece totusi, ai nevoie de ceva bani de stricat pe afara, mai ales daca esti mare, in sensul ca ai peste 16-17 ani, o sa iti dea mai multi ca doar nu mai esti copilasu` lor ala micu`) in jur de 30-40 lei si astfel, cu ce "ciubucuri" mai faci tu de la tatal tau strangi banii usor! Sper ca te-am ajutat si iti urez succes in viata daca vrei sa te axezi mai mult pe muzica!
PS: Sper ca nu te-am plictisit cu raspunsul meu de kilometrii lungime
Poti sa faci un pact cu mama/tata : la fiecare nota de 10 / la fiecare doua note de 10 sa ptimesti o suma de bani. Asta te va ajuta sa iti cumperi respectiva chitara, dar si la media de la scoala!
Am o idee: intreaba-l pe tatal tau ce si-a dorit sa faci pentru el... ei si daca sunt mai multe variante, alege tu una si ii zici tu cati RON vrei sa-i dai pe zi sau saptamana si gata!
boghdi întreabă: