| StefaniaM a întrebat:

Buna kiss.Am 12 ani si vreau sa-mi cumpar un telefon nou.Cum pot face rost de bani? Dau garantat Funda

13 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Daca nu ai reusit sa strangi ceva banuti de Paste, cam greu, dar nu dispera.Mergi la bunici te imprumuti de suma respectiva, cu promisiunea ca la prima TA pensie le returnezi banii.Multa bafta!

| KateMiddleton a răspuns:

Nicicum.Dar oricum n-ai nevoie de bani.

| StefaniaM explică (pentru KateMiddleton):

Dar am nevoie de bani pentru telefon!

| KrEaThYvE a răspuns:

Economiseste bani pe care ti dau parinti pentru scoala, cei pe care ti dau rudele, trebuie sa muncesti pentru ei

| G2225hda a răspuns:

CersestelaughingGlumeam.Ajuta-ti vecini, BUNICII, gaseste persoane care au nevoie de ajutor, sau ai grija de un batranlaughingwinking

| ramona0506 a răspuns:

Pastreaza banii de alocatie, cumpara strictul necesar, ajuta-ti parintii si alti membri ai familiei contracost big grin. Economiseste cat poti tu!

| ViViAnALaNa a răspuns:

Fa curat in casa, fa munca in plus! Du-te la rude in vizita, poate iti dau si ei banuti big grin

| KateMiddleton a răspuns (pentru ViViAnALaNa):

Daca faci curat in casa si parintii iti platesc, atunci trebuie si tu sa le platesti lor pentru mancre, camera, haine, nu?

| Junero a răspuns:

Fa-ti un cont de youtube se fa subscriberi ( poate dura un an sau 2 )

| Tudor_Laurentiu_1992 a răspuns:

Du-te la furat.

| cryssacryssu a răspuns:

Economisesti banii si in cateva luni iti cumperi...

| Amberfine a răspuns:

Pai, o idee buna ar fi sa ai cit mai multe note la scoala si apoi la sfirsit de saptamana aduni toate notele si astia sunt banii..la mine merge...))FUNDA?