| NicusorYo a întrebat:

am 14 ani, sunt baiat.Cum fac repede 10 lei noi(100 de mii bani vechi)?
Parinti nu imi dau

Răspuns Câştigător
| filip27 a răspuns:

Uite , eu nu iti pot promite mare si sarea , dar sa stii ca incet incet poti sa faci bani si cu asta ,intra pe www.filan.webgarden.ro , arunca o privire , sper sa gasehti ceva captivant care sa iti placa!PS. totul este real , eu fac asta deja de 2 ani si sincer , am scos ceva bani!Bafta

9 răspunsuri:
| BlooyGirl a răspuns:

Parinti nu-ti dau 10 lei? Atunci imprumuta de la un coleg sau fa niste treburi casnice.

| Rush a răspuns:

Sugi ****

| Tooooo a răspuns:

Pai cerele prietenilor ca poate te vor imprumuta ei sau ajuta pe cineva si te v-a rasplati ajuta o batranica sa treaca strada sau eu stiu daca esti la taraa ajuta-i la treburi prin gospodarie si ii vei primii sau spune-le parintilor ca faci absolut to ce vor ei numai sa iti dea 10 lei si pentru un timp nu le mai vei cere bani chair daca o vei face sper ca raspunsul meu sa iit fe de foos succes skumpete

| MaryNepotu a răspuns:

Roagate de parinti bunici daca nu imprumutate... si ii dai cand iti da parintiiwinking

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Pai te lasi de fumat 2 zile si faci banii

| AnthagonistDevil a răspuns:

Convinge-i ca ai nevoie.sunt sigura ca iti dau

| Anndi98 a răspuns:

Poate ai noroc si gasesti unii pe drumlaughing Roaga`ti prietenii sa te imprumute, sigur te vor ajuta, daca nu... explica`le parintilor pentru ce iti trebuie, sau spala`ti masina, tatal tau te va rasplatii cu 10 lei apoi laughing. funda?happy

| mary4567 a răspuns:

FURA-i! [logic, glumeam] Sfatul meu este sa te imprumuti de la colegi,unchi,matusa, prieteni, bunici sau cine crezi tu ca poate sa iti dea, sau convinge-ti parintii ca ai nevoie. Daca nu merge fa ceva treburi casnice la cineva pentru 10 lei. Nu este o rusine sa muncesti, o sa vezi ca o sa pretuiesti acesti baniwinking. Succes :*

| klaws007 a răspuns:

Te aranjezi bine, si te duci intrò intersectie, si faci mai mult de 10 lei