Uite , eu nu iti pot promite mare si sarea , dar sa stii ca incet incet poti sa faci bani si cu asta ,intra pe www.filan.webgarden.ro , arunca o privire , sper sa gasehti ceva captivant care sa iti placa!PS. totul este real , eu fac asta deja de 2 ani si sincer , am scos ceva bani!Bafta
Parinti nu-ti dau 10 lei? Atunci imprumuta de la un coleg sau fa niste treburi casnice.
Pai cerele prietenilor ca poate te vor imprumuta ei sau ajuta pe cineva si te v-a rasplati ajuta o batranica sa treaca strada sau eu stiu daca esti la taraa ajuta-i la treburi prin gospodarie si ii vei primii sau spune-le parintilor ca faci absolut to ce vor ei numai sa iti dea 10 lei si pentru un timp nu le mai vei cere bani chair daca o vei face sper ca raspunsul meu sa iit fe de foos succes skumpete
Roagate de parinti bunici daca nu imprumutate... si ii dai cand iti da parintii
Poate ai noroc si gasesti unii pe drum Roaga`ti prietenii sa te imprumute, sigur te vor ajuta, daca nu... explica`le parintilor pentru ce iti trebuie, sau spala`ti masina, tatal tau te va rasplatii cu 10 lei apoi . funda?
FURA-i! [logic, glumeam] Sfatul meu este sa te imprumuti de la colegi,unchi,matusa, prieteni, bunici sau cine crezi tu ca poate sa iti dea, sau convinge-ti parintii ca ai nevoie. Daca nu merge fa ceva treburi casnice la cineva pentru 10 lei. Nu este o rusine sa muncesti, o sa vezi ca o sa pretuiesti acesti bani. Succes :*