| AnaMaria4469 a întrebat:

Am 16 ani și părinții mei in perioada asta au o situație financiară cam nașpa, am nevoie de bani...
Am mai întrebat prietene și au zis ca pot sa fac bani din insta sau chestii de astea laughing eu nu cred, dar totuși întreb aici in caz ca stie cineva dacă as putea sa ma angajez cumva sau dacă as putea face ceva bani online?

5 răspunsuri:
| Alexuţ02 a răspuns:

Pe insta e adevarat ca faci bani, dar iti trebuie Followeri multi ca sa promoveze produse de exemplu sau chestii de genul asta.
Bani online e greu sa faci dintr-o data daca nu stii ceva gen :
Programare / Photoshop ( bine spre foarte bine ) etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunaaa
Și eu tot 16 ani am și sunt în aceeași situație.
Diferența este că ai mei nu au probleme cu banii dar am eu probleme cu ei și nu mai primesc bani de la ei și tot caut ceva de lucru.
Eu mă voi duce la Profi și la pepco să mă interesez dacă vrei ceva stabil și cu contract de muncă te îndemn să faci același lucru (asta dacă ai aceste magazine prin apropiere) dar poți să te angajezi ca ospătar într-un bar sau din câte știu și Kaufland/Carrefour angajează minori poți să te interesezi (din nou dacă ai prin apropiere) prin email (pur și simplu întrebi dacă angajează minori) eu așa am făcut sper să reușești și multă baftă îți doresc!

| Speranta12 a răspuns:

Spune-le sa mearga la CAR sa vada daca le dau aia un credit. E cu dobanda mai mica decat la banca.

| AnonimMareMareMare a răspuns:

Bani online faci doar din IT, in rest, instagramul si restul site-urilor fantoma care sunt facute pentru a face EI bani, nu TU, sunt degeaba. Am incercat si eu acum cativa ani, crede-ma, pierdere de timp. Am muncit o zi intreaga pe un site cu reclame ca apoi sa aflu ca nu primesc nimic. Angajeaza-te in realitate dupa ce se va termina prostia cu coronavirusul, la un bar ceva, ca ospatar/chelner. Sau la glovo/foodpanda, una din ele. Este munca usoara cat de cat si faci si bani.

| GT278083 a răspuns:

Https://coin-birds.com/? en=GT278083 un joc care poti transforma monedele in bani reali cu perseverenta! mult succes!