| denn1s a întrebat:

Buna,
Am 17 ani si sunt din Timisoara.Am nevoie de bani si nu stiu cum sa fac rost...ma puteti ajuta cu o metoda sau cu un loc de munca potrivit pentru varsta mea? Vreau raspunsuri serioase, fara glume,
multumesc.

11 răspunsuri:
| Alex a răspuns:

Sa faci conturi pe www.ejobs.ro, www.bestjobs.ro, jobs.bizoo.ro, www.myjob.ro. Mai intai faci C.V.-urile de pe acele site-uri si dupa aceea cauti. Succes!

| denn1s explică (pentru Alex):

Am facut si asta de mult timp... si nimic.

| Alex a răspuns (pentru denn1s):

Ma incearca. Sa stii ca incercarea n-are moarte.

| neutrino a răspuns:

Intotdeauna in gara este nevoie de hamali.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Consulta,,publitim,,-ul din zona ta. Daca dispui de timp incearca sa mergi pe la,, fast-food,,-uri sau pitzerii si intreaba angajatii daca au nevoie sa angajeze. Daca e ceva, te v-or indruma la patron.

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Depinde la ce te pricepi.
La varsta ta poti incerca impartitul de fluturasi, sau livrari la domiciliu.
Mai ales daca esti bun la asta, poti scoate bani frumosi.

| Ssya a răspuns:

Poti impartii pliante, reviste publicitare, fluturasi etc. ale vreunui supermarket in cutiile postale....parerea mea.

| denn1s explică (pentru Ssya):

Am mai cautat si nu prea am gasit nimic...

| InF3CT a răspuns:

Denn1s poate te pot ajuta eu baga idul lupu_jupan_man si vorbim pe mess.2 dintre cele mai bune siteuri PTC http://www.topstarbux.com/? ref=inf3ct Si http://www.global-profits.net/? ref=inf3ct BAFTA!

| clearyoumind a răspuns:

Salut,intra pe www.tatu-marius.ws sau contacteaza-ma la adresa de yahoo tatu.marius85 si vei afla raspunsul la intrebarea ta.o zi buna!

| clearyoumind a răspuns:

Eu fac bani cu afacerea GDI, e simplu, legal si poti genera un profit stabil si generos in scurt timp.am incercat si alte metode dar asta mi se pare cea mai buna si nu iti trebuie decat 2-3 ore sa le petreci pe net,oricum as fi pierdut timpul aiurea navigand pe aici,asa il folosesc intr-un scop util,fac si bani si navighezhappynu te imbogatesti peste noapte,nimeni nu poate sa iti ofere o asemenea sansa doar stand in fata calculatorului, asta ar fi teapa pe fata, dar tot iti iei 300-400$ pe luna, bine, asta depinde doar de tine. daca esti interesat contacteaza-ma tatu.marius85.o zi buna!