anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 18 ani si in vara aceasta a-si vrea sa lucrez dar nu prea stiu ce. Cine ma poate ajuta cu cateva idei sau daca stie cineva si unde se fac angajari (locuiesc in Timisoara).
Ps: fara impartit de monstre happy
Funda

4 răspunsuri:
| ioana_3915 a răspuns:

Scuze nu mi se potriveste job-ul acesta

| nicoleta01 a răspuns:

Daca vrei poti intra in echipa oriflame si te pot ajuta eu, sunt si eu inscrisa de o doamna tare draguta care ne da cadouri super, poti sa iti faci comanda si tie. daca ai de 50 lei din start 12 lei sunt ai tai, si nu este obligatoriu sa pui mereu comanda, poti si doar 1 data pe an daca crezi ca nu merge... dar sigur vei reusii fiind fata, astept mesaj daac esti interesata sa iti dau mai multe detalii

| ioana_3915 a răspuns (pentru nicoleta01):

Buna! am vrut intr-un timp sa fiu reprezentat dar am o gramada de lume in jurul meu care sunt la diferite reviste.

| Formzq a răspuns:

Raspunsul ideal, vino la Mare! vara, pe litoral, daca vrei si ai chef de munca, castigi la fel cat ai castiga intr-un an daca ai muncii program normal pe minimum pe economie. Asta-vara, am avut un restaurant(pizzerie) in Costinesti. Nu am avut nici un angajat din zona. In schimb Timisoara/Arad/Oradea, erau majoritatea. Doar gandeste-te si eventual intreaba prin zona, din cate am vorbit cu fiecare, veneau in trupe de prieteni, cu sau fara bani si toti isi cautau loc de munca, dar care sa le ofere si cazare. Iar personal, daca vara asta as mai deschide ceva tot dupa asa ceva m-as orienta, deoarece am observat ca spre deosebire de Constanteni/Bucuresteni, voi chiar munciti. Toata stima pentru asta.