Nu ai scris corect, oiate te refereai la service care face detailing auto sau oricum ai nevoie de o locatie ceva si sa iti faci un fel de PFA sau SRL si nu cred ca te impiedica cu ceva cele 11 clase, nu scrie nicaieri.
Dar la 18 ani ai experienta stii sa faci treba in acest domeniu, ai know-who, stii ce solutii sa folosesti ai unelte gen polizoare de acelea speciale si tot ce trebuie sau esti un alt visator?
Cunosc detaileri si detaileri cel la care mi-am facut eu masinile este unul profesionist ce are cursuri facute, a platit si a facut cursurile pe la Bucuresti si alte judete pentru ca anumite ceruri (nonoprotectii, protectii ceramic) scumpe trebuie sa inveti cum sa le dai...nu e ca ceara de carnauba la 100 de lei in magazin care vinde bors.
De asta zic o astfel de afacere ca sa mearga si sa ai clientela trebuie sa ai pricepere, investitie si sa investesti si in tine in trainingul tau! Ca sunt multi care fac fara nicio pregatire asta e real dar se vede in ce lucrari de rahat fac.
Deci in total ai 2 intrebari raspuns: intreaba la primarie ei stiu ca de la ei ai nevoie de autorizatii
"este de ajuns suma de 6000 euro"
poate doar de scule și utilaje - presupunând că deja ai locația
Din cate stiu, depinde de forma juridica de organizare pe care o alegi. Vrei sa faci PFA, da iti tb 11 clase, iti tb un certificat, o diploma care arata faptul ca ai experienta in domeniu, daca alegi S. R. L nu iti tb. Mai multe detalii ai in link: https://firmeon.ro/pfa-sau-srl/.