| gabi659 a întrebat:

Buna, am 18 ani si vreau sa ma angajez in vacanta de vara undeva sa fac niste banuti, as vrea ceva serios, nu vanzator la supermaket sau barman, gen in constructii sau etc, am si diploma de mecanic auto, dar nu stiu sa fac doar reviziihee hee

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mergi la un atelier auto.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ucenic în service auto.

| dullcat a răspuns:

Buna.Poti cauta sa te angajezi pe domeniul tau si astfel iti solidifici cunostintele si capeti experienta.
Intreaba de cunoscuti, sau poate parintii tai stiu pe cineva, sau poate alti membri din familie stiu mecanici auto buni. Daca nu, mergi tu la ateliere auto, cu curaj, si spune ca vrei sa te angajezi. Sigur iti vei gasi ceva.

In constructii e posibil sa iti distrugi sanatatea pe santiere, mai ales ca la noi totul e haotic, nu se aplica si, de fapt, nici nu exista normele de protectie etc. Plata, la fel, nu e grozava.

| Freya1 a răspuns:

Pai poți sa ceri unui service sa te ia măcar cu jumate de norma sa prinzi experienta. Daca nu, nu prea știu ce înțelegi tu prin munca serioasa.Ca la 18 ani ca începător, fără experienta, o calificare etc nu prea te ia nimeni la birou.

| Dandiiiiiiii a răspuns:

Te angajezi ca mecanic auto si inveti acolo de toate. E o buna practica pentru viitor.