Le depozitez acasă. E doar ceva de început, nu mă gândesc încă la cantități mari. Cât timp...mă gândesc undeva la 2-3 luni / stoc. Intenționez să vând online sau face to face prietenilor etc. Nu în magazine sau ceva dacă la asta te referi prin costul spațiului. Public pe mai multe site-uri gen olx, tocmai etc + pot vinde colegilor în cămine dacă e până acolo Cel puțin eu așa gândesc
Incearca dar trebuie s-a stii bine cum merge piata, ce se cauta, preturi, astea le inveti in timp si ...pe banii tai. Distribuitorii nu stiu daca vand la persoane fizice dar asta afli de la ei, cred ca merge. Eu m-as orienta pe cosmetice ca vad cum fetele ( si baietii se spala cred, parfumeaza, barbieresc ) intreaba mereu de cosmetice si sunt consumabile nu ca hainele. Ca student daca stai la camin acolo mereu se face un mic comert cu de toate. Sa ai bafta!
Bun! Am notat ideea ta, mulțumesc frumos! O să țin cont și de cosmetice. Deocamdată aștept cât mai multe răspunsuri și studiez după piața să văd ce ar trece cel mai bine și din care să iasă și profit mare. Deocamdată am haine și cosmetice Mersi încă odată de interes.
Cand incepi scoala tragi cu ochiul ce se cauta, daca esti caminist ai avantaj. Cumperi de la Selgros sau de undeva de ex la bax si vinzi la bucata. De la Cola pana la papuci de casa. Iti trebuie marfa cat mai diversa, putin din fiecare, nu stocuri mari ca te ia careva la ochi, s-a nu treci de pretul non stopului din colt. Nu tii absolut nici o evidenta pe nici o hartie de marfa sau bani. Daca dai pe datorie tii numai pe o foaie nu pe vreun caiet care se umple de date, nu-ti fa dusmani s-a te reclame.