Am avut si eu 1 banknotă de 1000 CHF ruptă în două pe la jumătate și cineva mi-a oferit pe ea jumătate din cât ea valora. așa că am reușit să iau ceva pe ea. de cât nimic mai bine jumate
Mai am o idee când cumperi ceva de exemplu un aututurism o chestie care costă mai multe sute de euro le pui și pe astea printre cele bune si să zicem că prețul era negociabil la o bicicletă mașină second-hand si tu cumperi obiectul rescpectiv de la un om
si el dacă le vede rupte
tu pui problema in felul următor
scria că este negociabil prețul așa că dacă chiar vrei să îti cumpăr mașina bicicleta acum pe loc primești bnaii ășția iar acei bani care sunt rupți poți să consideri că mi-ai făcut discount
dacă vrei bine dacă nu vrei iarăși bine.
Si omul se bucură că îi cumperi apartamentul motocicleta bormașina televizorul si zice și cu ei și fără ei oricum e bine că mi-am primit marea majoritate a banilor așa că de cât să pierd acest client mai bine ii primesc banii rupți că oricum nu e mare paguba.
Dacă bancnotele sunt lipite, le poți schimba și în România la orice bancă și la orice schimb valutar și nu va fi nici o problema.
Ba nu primește nicăieri. Am menționat în postare altfel nu mai întrebam.
Am fost deja la 10 bănci. BNR, BCR, BRD, BT
Normal ar fi să le primească dacă le ai lipit. Nu e normal să nu le primească.
andreiscripcaru întreabă: