anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am adunat ceva mărunțiș de la rest de 5 bani!
M-am decis ca să mă duc să îi schimb la magazin; ca să nu rămân cu ei!
Numai că surpriză ce să vezi, vânzătoarea nu prea dorea să mi-i schimbe deoarece a zis că i-a zis superiorul să nu mai primească la schimb mărunțiș de 5 bani!
Dar ciudat este faptul că atunci când cumperi ceva, primești rest de 5 / 1 ban!
Dar, până la urmă mi-a schimbat cu chiu cu vai!
Am încercat și pe cei de 1 ban să îi schimb, dar surpriză ce să vezi, cei de 1 ban nici nu vor să îi primească!
(Cei de 1 ban am vrut să îi schimb altundeva mai de mult!)
Nu vi se pare ciudat chestia asta?
Ce părere aveți?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca-i poti schimba la banca, fiindca magazinele au intr-adevar dreptul sa refuze acest lucru.

| PainTech a răspuns:

Asta se întâmplă cand produsele au preturi handicapate de genul 5.67 de lei.

Cine sta sa strângă monezi de 5 si 10 bani? De multe ori nici nu ii mai ridic de pe tejghea sau ii pun undeva unde sa nu mai ma incurc de ei.

| Zuzu1991 a răspuns:

La banca poti sa ii schimbi

| Vântulalb a răspuns:

Nu sunt obligati sa schimbe. Daca o fac, e doar bunavointa. Dar poti si tu sa platesti cu ei oriunde ai de dat marunt. Nu te mai da mare cu bancnote mari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa cumperi ceva cu banii aia, in cazul asta nu vor mai putea sa refuze plata pentru ca asta e moneda pana la urma, doar daca vrei sa te razbuni si sa ii pui sa numere laughing

| Ava1231 a răspuns:

Ba da, e ciudata rau. Si eu am patit la fel cu 5 bani.
E enervant faptul ca ei ne dau rest iar inapoi nu ii mai iau. ROMANIA

| Vasile2003 a răspuns:

Sunt aparatele alea prin Kaufland sau alte magazine în care nu trebuie sa le schimbi la vânzătoare...doar le bagi în aparatul ăla și îți dă bancnote. E destul de enervant și pentru ei să stea sa îți numere bănuții, punete în locul lor...

| FantasyBoy a răspuns:

Cel mai bine iti faci un card de debit/credit si astfel scapi de discurile coclite primite rest...si de bancnotele pline de streptococi si stafilococi.
https://point.md/......-portofel/

https://dozadesanatate.ro/bacterii-care-se-afla-pe-bani/