Pai eu nu cred ca oamenii s-ar avanta asa de tare sa cumpere miez cu 100 de lei. E cam scump! Cantitatea de miez din 1kg ar fi aproximativ vreo 500 grame. Sincer ai putea sa incerci sa cumperi mai mult miez si sa il vinzi mai tarziu, dar nu cu 100 lei, nu va iesi asa profitabil. Succes sper ca te-am ajutat.
Pai miezulde nuca iarna cel putin costa 100 lei mdl, anul trecut am avut citeva kg de miez si l-am vindut chiar cu 120 lei. si nu cumpara oamenii de rind ci mai mult cei care exporta miezul peste hotare unde este un deficit de miez.
Pai iarna sigur ca multi o sa vrea sa cumpere daca vei miscsora macar putin pretul cu vreo 10lei pai la sigur vei avea mai multi cumparatori. Uite, poti face asa: stai o zi de exemplu si vezi cat de multi intreaba/cumpara cu pretul pe care il propui tu. Apoi daca merge afacerea continui asa daca putini sunt interesati atunci vei scade putin din pret ca oamenii sa vrea sa cumpere. Succes sper ca te-am ajutat
Nu se pune problema la vindut miez. Pentru ca iarna sunt multi exportatori care cumpara miez cu 100-120 lei kg si il vind in europa sau in alte tari cu 180 lei.
Ma rog, eu ti-am spus parerea mea. Sper sa iti mearga cu spor mica ta "afacere". Cred oricum ca se cauta si vei putea vinde si cu 100-120 lei. Bye
Raspunsuri mai exacte gasesti pe forumul:
http://forum.drumulinvingatorilor.ro/
Da. Sunt foarte profitabile aceste afaceri cu nuci, dar ca producator iar nu ca "speculant" de moment. Avand in vedere ca un nuc ajunge la maturitate cam la 5-10 ani ma gandesc ca putini se vor incumeta sa planteze nuci si sa astepte pana ce vor culege roadele.
anonim_4396 întreabă:
andreiscripcaru întreabă: