anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am doar 15 ani si vreau sa va intreb daca pot sa ma apuc de reparat tv, calculatore si telefone? Cit de greu e? Ce recomandati mai usor in domeniul electronic? Credeti ca e o intrebare timpita pentru ca daca vreau i-mi cumpar singur o carte de tv si calculatore?

4 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Mai întâi ar trebui să „î-ți" însușești noțiuni elementare de limba română mai bine!

| Minalore a răspuns:

Adevarul ca nu e prea buna intrebarea...Aoropo, eu stiam ca ai voie sa iti iei o meserie minora (la McDonalds, la un magazin, din astea de reparat) de la 16 ani...

| vigome a răspuns:

Mai, nu e rau dar nu e usor, mai ales ca practica te invata mai mult decit teoria, nu ca asta ar strica. Da-mi un mesaj si daca ai norocul sa locuiesti cam pe unde sunt eu de pamint prin Romania te pot ajuta cu ceva.

| Riot a răspuns:

Daca asta este pasiunea ta, electronica,ar fi foarte bine sa inveti mai multe iar in timp cine stie ce surprize frumoase iti poate oferi viitorul,nu alege alte domenii care nu iti plac doar pentru ca asa ti-a zis x sau y,nu te lasa influnetat de altii care te descurajeaza, lumea este rautacioasa, doar tu poti sti daca esti in stare sa faci ceea ce iti doresti.
Henry Ford http://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Ford inca de cand era copil era atras de mecanica, a studiat si a muncit din greu pentru a-si indeplini visele, pe care altii le considerau imposibile.