Cine te a pus sa faci credit cine? Doar stiai ca in Romania nu merge nici o afacere, banca i si vrea banii pe ea nu o intereseaza ca tu nu ai servici, o sa i ti ia casa, te a mincat in fund acum pe foametea asta sa faci credite, si banii care i ai luat imprumut de la banca pe ce i ai cheltuit? Ce ai facut cu atîtia bani? Zici ca banii i ai pierdut, cum i ai pierdut pe ce.
Cine sa ma puna? Daca ai mentalitatea asta nici nu are rost sa discutam.
Rata nici nu e pe numele meu, e pe altcuiva, stai linistit ca nu sunt prost Dar nu vreau sa las respectivul in datorii.
Iar legat de afaceri domnule Cristi, in nici o tara din lume nu ai succes garantat, experienta face diferenta, care din fericire acum exista in cazul meu.
Respectivul poate discuta cu banca pentru reesalonare a datoriei, sau nu face nimic si va intra la executare silita, atunci pe langa datorie respectivul va mai aveade platit atat cheltuielile de judecata cat si comisionul biroului de executare silita.
Varianta a doua imprumutate si dai respectivului banii pe lunile restante pentru ai da bancii. De unde vezi tu. Sau munceste mai mult, ca sa castigi mai mult pana cand pleci. Daca stai nu rezolvi nimic.
Din cauza pandemiei stiu ca era posibil sa iei pauza 3 luni de la plata ratei lunare, asa ca mergi la banca respectiva si intereseaza-te despre acest aspect, poate vei gasi o solutie in acest fel. Succes!
29clarabianca întreabă: