| iananananana a întrebat:

Am gasit un site pe care poti face bani online, vizionand niste reclame.Si pentru a face tranzactia, trebuie sa platesti taxa.Cum o platesc si cat este?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Adica doar tu stii site ul, ca noua nu ne ai zis care este dar vrei sa ghicim care e taxa si cum o platesti?
Sincer, cat te ai gandit inainte sa pui intrebarea?

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns (pentru suntserios):

Ii este frica ca-i luam painea de la gura daca intram si noi pe felie cu site-ul.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Din vizionare de reclame se câștigă foarte puțin. Dacă îți mai cere și bani înainte, este țeapă.

| Wr3nch a răspuns:

Poate daca ai da link de la site am putea raspundelaughing

| LPCTSTR a răspuns:

Este teapa, ti-ai pierdut timpul degeaba

| Bizon95 a răspuns:

1. care e site-ul? vrei sa ghicim

2. SITE-UL ITI DA BANI, dar TU TREBUIE SA PLATESTI MAI INTAI
DE CE?!?

NU TE DUCE MINTEA CA E ****ABSOLUT EVIDENT TEAPA****?!?

daca ar fi pe bune, atunci taxa respectiva ti-ar opri-o din banii pe care ii faci, E LA MINTEA COCOSULUI CHESTIA ASTA!

| danbnz a răspuns:

E cam teapa cand cer bani inainte sa faci bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmand logica, daca tu vizionezi reclame si altul te plateste pentru asta, cel care il plateste pe cel care te plateste pe tine este fraudat de niste bani pentru ca tu vizionezi reclamele fara a fi publicul lui tinta, ma cam indoiesc sa fie ceva durabil si corect acolo, nu imi dau seama de un altfel de model decat pe acesta pe care l-am expus, daca tu stii altceva poti sa ne spui.

| Alexandrionelu a răspuns:

Țeapă!

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Iti dai seama ca aia este o inselatorie, da? Bine, nu-ti dai seama, altfel nu puneai intrebarea asta. Continua, meriti sa platesti taxa aia de prostie.

| iananananana explică:

Rvimoney.club se numeste